Mystery BoM 2024, It's Winter Time

De traditie bij Created by Mascha wordt voortgezet: een nieuw jaar, een nieuw Blok van de maand (BOM): hierbij de aftrap van de BOM 2024. Als thema hebben we dit keer gekozen voor de winter en het zal een combinatie worden van patchwork, applicaties en stitcherie.  
In deze serie zien we zowel een aantal dieren in een winters jasje als .... Zoals jullie gaan zien, willen ze allemaal graag geportretteerd worden! We hopen dan ook dat jullie er met even zoveel plezier aan werken als wij hebben gedaan

Het deel van de rand van de top wordt tegelijkertijd met het betreffende blok meergeleverd.de uiteindelijke grootte wordt ca. 104 (breed) x 112 cm (lang).

De gekozen stoffen zijn in traditionele (klassieke) kleuren, met stoffen die de quilt een warme uitstraling te geven. Hoewel een mysterie BoM willen we toch een deel van de sluier oplichten: onderstaande foto is het eerste deel 1 (januari).

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen. We vermelden steeds welke kleur(en) we zelf hebben gebruikt.

Voor maandelijkse verzending kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar (deze laatste 10% korting t.o.v. betalen per maand). Er wordt in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Let op: de maandelijkse verzendkosten worden automatisch aan de factuur toegevoegd. Voor Nederland wordt de verzending als brievenbuspakketje gedaan, voor andere landen als brief. Wil je afwijken van frequentie of verzending, stuur ons een e-mail; er is heel veel mogelijk!

Met de inschrijving verplicht je je de gehele serie van 12 delen te gaan afnemen. Ze worden  dan voor je gereserveerd.

Verzending vindt steeds plaats op de 15e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, dan wordt dit de eerstvolgende werkdag. De start is vanaf januari 2024, maar je kunt op elk gewenst later moment gaan deelnemen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss