starten kan op elk moment

BOM 2024, It's Winter Time - Maandbetaling

Artikel 1 van 3
€ 16,00 (inclusief btw)

Deze keuze geeft aan dat u maandelijks wil betalen. Hieraan worden automatisch de op dat moment geldende verzendkosten toegevoegd. U hoeft alleen de eerste maand in te schrijven, voor elke volgende maand ontvangt u per e-mail een factuur op de eerste van de maand. Deze stoppen automatisch na verzending van het blok 12.

Elke maand een pakketje: de uiteindelijke 12 pakketten vormen een prachtige quilt. Start: 15 januari 2024 met het pakket voor januari (zie afbeelding).

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, rocailles, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen.

De inschrijving geldt voor de gehele quilt dus voor 12 pakketten. De betaling dient te zijn ontvangen voordat verzending plaatsvindt. Verzending vindt plaats op de 15e van elke maand; indien deze dag in het weekend of op een feestdag valt, geschiedt dit de eerstvolgende werkdag.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss