Mystery Quilt BOM 2022, Bon Appétit

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden bij Created by Mascha: een nieuw jaar, een nieuw Blok van de maand (BOM): hierbij de aftrap van de BOM 2022. Als thema hebben we dit keer gekozen voor een Franse titel, maar wel eentje die (bijna) overal ter wereld wordt verstaan: "Bon Appétit". Hierin speelt een kippenfamilie  de hoofdrol.

De rechthoeken zijn allen dezelfde afmeting van  28 x 32 cm. De gehele top wordt ca. 84 x 128 cm.

De gekozen stoffen zijn in traditionele (klassieke) kleuren, met vooral flannellen stoffen die we in de achtergrond en rand gebruiken om de quilt een warme uitstraling te geven. Bovenstaande foto is het eerste deel 1 (januari).

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen. We vermelden steeds welke kleur(en) we zelf hebben gebruikt.

Voor maandelijkse verzending kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar (10% korting t.o.v. betalen per maand). Er wordt u in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Let op: de maandelijkse verzendkosten worden automatisch aan de factuur toegevoegd. 

*Verzendkosten op basis van de dan geldende tarieven van Post NL!

Met de inschrijving verplicht u zich de gehele serie van 12 delen te gaan afnemen. Ze worden voor u gereserveerd.

Verzending vindt steeds plaats op de 15e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, dan wordt dit de eerstvolgende werkdag. De start is vanaf januari 2022, maar u kunt op elk gewenst moment gaan deelnemen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss