Mystery Quilt BOM 2023, Cats & Dogs

De traditie bij Created by Mascha wordt voortgezet: een nieuw jaar, een nieuw Blok van de maand (BOM): hierbij de aftrap van de BOM 2023. Als thema hebben we dit keer gekozen voor onze trouwe viervoeters Cats & Dogs. Ze zullen van alles in en rond hun woning meemaken.

De rechthoeken zijn allen dezelfde afmeting van  26 x 32 cm. De gehele top krijgt nog een rand en wordt ca. 104 x 112 cm.

De gekozen stoffen zijn in traditionele (klassieke) kleuren, met  stoffen die de quilt een warme uitstraling te geven. Het wordt deze keer een combinatie van patchwork, stitcherie en applicaties. Hoewel een mysterie BoM willen we toch een deel van de sluier oplichten: bovenstaande foto is het eerste deel 1 (januari).

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen. We vermelden steeds welke kleur(en) we zelf hebben gebruikt.

Voor maandelijkse verzending kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar (10% korting t.o.v. betalen per maand). Er wordt u in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Let op: de maandelijkse verzendkosten worden automatisch aan de factuur toegevoegd. Voor Nederland wordt de verzending als brievenbuspakketje gedaan, voor andere landen als brief. Wil u afwijken van frequentie of verzending, stuur ons een e-mail!

*Verzendkosten op basis van de dan geldende tarieven van Post NL!

Met de inschrijving verplicht u zich de gehele serie van 12 delen te gaan afnemen. Ze worden voor u gereserveerd.

Verzending vindt steeds plaats op de 15e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, dan wordt dit de eerstvolgende werkdag. De start is vanaf januari 2023, maar u kunt op elk gewenst later moment gaan deelnemen.

 • starten kan op elk moment

  BOM 2023, Cats & Dogs - Maandbetaling
  BOM 2023, Cats & Dogs - Maandbetaling

  Deze keuze geeft aan dat u maandelijks wil betalen. Hieraan worden automatisch de op dat moment geldende verzendkosten toegevoegd. U hoeft alleen de eerste maand in te schrijven, voor elke volgende maand ontvangt u per e-mail een…

  € 15,00
 • BOM 2023, Cats & Dogs - Jaarbetaling Nederland
  BOM 2023, Cats & Dogs - Jaarbetaling Nederland

  Deze keuze geeft aan dat u voor het gehele jaar wil betalen. Hieraan zijn de verzendkosten toegevoegd voor maandelijkse verzending binnen Nederland als brievenbuspakketje met track & trace. U ontvangt voor dit product geen verdere…

  € 220,20
 • BOM 2023, Cats & Dogs - jaarbetaling Belgïe/ Duitsland/Frankrijk
  BOM 2023, Cats & Dogs - jaarbetaling Belgïe/ Duitsland/Frankrijk

  Deze keuze geeft aan dat u voor het gehele jaar wil betalen. Hieraan zijn de verzendkosten toegevoegd voor maandelijkse verzending buiten Nederland. U ontvangt voor dit product geen verdere factuur.

  Elke maand een pakketje: de…

  € 221,40

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss