Mystery Quilt BOM 2021, Love songs

Op veler verzoek en omdat we het zelf ook zo leuk vinden: hierbij de aftrap van de BOM 2021 van Created By Mascha, genaamd "Love songs". Hierin spelen de muizen Sara en Billy de hoofdrol. Zij zijn nogal muzikaal aangelegd, vandaar de titel. De grootte van elk hexagon blok is ca. 32,5 x 28 cm en bestaat uit een middengedeelte omgeven door een ring van driehoekjes in steeds twee bij elkaar passende kleuren. De gekozen stoffen zijn in traditionele (klassieke) kleuren, waarbij de achtergronden en ringen van mooie kwaliteit flannel zijn gekozen. Bovenstaande foto is van deel 1.

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, Kleefbattist, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen. We vermelden steeds welke kleur(en) we zelf hebben gebruikt.

Voor maandelijkse verzending kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar (10% korting t.o.v. betalen per maand). Er wordt u in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Let op: de maandelijkse verzendkosten worden automatisch aan de factuur toegevoegd. 

*Verzendkosten op basis van de dan geldende tarieven van Post NL!

Met de inschrijving verplicht u zich de gehele serie van 12 delen, waarvan de laatste de rand vormt, te gaan afnemen. Ze worden voor u gereserveerd.

Verzending vindt steeds plaats op de 15e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, dan wordt dit de eerstvolgende werkdag. De start is vanaf januari 2021, maar u kunt op elk gewenst moment gaan deelnemen.

 • starten kan op elk moment

  BOM 2021 - Love songs - maandbetaling
  BOM 2021 - Love songs - maandbetaling

  Deze keuze geeft aan dat u maandelijks will betalen. hieraan worden automatisch de verzendkosten toegevoegd. U hoeft alleen de eerste maand in te schrijven, voor elke volgende maand ontvangt u per e-mail een factuur op de eerste…

  € 13,50
 • starten kan op elk moment

  BOM 2021 - Love songs - jaarbetaling Nederland
  BOM 2021 - Love songs - jaarbetaling Nederland

  Deze keuze geeft aan dat u voor het gehele jaar vooruit will betalen en daarmee 10% korting krijgt op de pakketten. Het bedrag is reeds inclusief de maandelijkse verzendkosten binnen Nederland. U ontvangt voor dit product verder…

  € 204,00
 • starten kan op elk moment

  BOM 2021 - Love songs - jaarbetaling Belgie/Duitsland
  BOM 2021 - Love songs - jaarbetaling Belgie/Duitsland

  Deze keuze geeft aan dat u voor het gehele jaar vooruit will betalen en daarmee 10% korting krijgt op de pakketten. Het bedrag is reeds inclusief de maandelijkse verzendkosten naar Belgie of Duitsland. U ontvangt voor dit product…

  € 205,20
 • Stof voor de bies Love Songs
  Stof voor de bies Love Songs

  In het pakketje zit 30 cm stof Winter Wool Flannel, Heather Grey om de de quilt van een bies te voorzien. Hier kunnen dan 5 stroken van 6 cm van geknipt of gesneden worden, hetgeen voldoende is voor deze quilt van 12 delen.

  € 6,75

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss