Verzenden via Groen Bezorgen.

Verzenden

Wij verzenden al onze producten via Groen Bezorgen, onderdeel van het landelijke netwerk van Fietskoeriers. Wanneer u voor 16:00 bestelt, zullen we de producten dezelfde dag nog verzenden en heeft u ze vaak al de volgende dag in huis.

Nederland

Voor bestellingen binnen Nederland boven €75,00 rekenen wij geen verzendkosten, deze worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €50, betaald u de portokosten naar gewicht.

België 

Uiteraard verzenden wij ook naar België. Aangezien daarvoor de kosten ook een stuk hoger liggen voor ons, zijn we genoodzaakt daar een hoger bedrag voor te rekenen. Voor verzendingen naar België  rekenen wij €8,95. Voor bestellingen boven de €100,00 verzenden wij gratis.

De volgende dag in huis via Groen Bezorgen (fietskoerier)

Vanuit Created By Mascha bezig met duurzaam ondernemen. Om ook de logistieke kant groener te maken worden steeds meer van onze pakketten ook per fietskoerier bezorgt! Bezorgen per fietskoerier heeft drie belangrijke voordelen:

  • Minder verkeer in (het centrum van) steden. Fietsen nemen veel minder plek in en daardoor blijven de straten toegankelijk voor ander verkeer. Kortom: Meer fietsen in plaats van bussen zorgt ervoor dat een stad leefbaar blijft.
  • Minder uitstoot van Co2 gassen. Fietsen stoten natuurlijk geen giftige stoffen uit. Door de pakketten per fiets te leveren zorgen we ervoor dat de luchtkwaliteit niet wordt geschonden.
  • Doordat de koerier geen brandstof kosten betaald en minder onderhoudskosten heeft (een bus is nu eenmaal duurder in onderhoud dan een fiets). Betaal je niets extra dan wanneer een pakket op traditionele wijze wordt bezorgd.

Pakketten worden per fietskoerier bij ons opgehaald. Vanuit daar worden ze naar een centraal verzamelpunt gebracht. Vervolgens worden de pakketten per bus op groengas (niet schadelijk voor het milieu) naar het verzamelpunt op de plaats van bestemming gebracht. Vanuit daar worden de pakketten weer per fiets op jouw adres geleverd.

De volgende dag in huis

Nu denk je misschien: fietsen neemt meer tijd in beslag dan met de auto pakketjes wegbrengen? Dat zou je denken inderdaad. Het netwerk van fietskoeriers is slim opgezet en daardoor kunnen ze pakketten die vandaag worden aangeleverd de volgende dag al afleveren. Fietskoeriers zijn dus net zo snel, zo niet sneller dan PostNL/DHL.

Producten die op voorraad zijn bieden we dezelfde dag aan bij fietskoeriers en die zullen het pakket de volgende dag bij jou afleveren.

Avond bezorging

Fietskoeriers.nl kijkt automatisch wat voor soort adres het adres van bestemming is. Is dit een zakelijk adres? Dan wordt de bestelling overdag aangeboden. Is het een particulier adres? Dan wordt de bestelling in de avond aangeboden. Dit doen we om er zeker van te zijn er altijd iemand aanwezig is op de plaats van bestemming.

Landelijk dekkend netwerk

Het fietskoerier netwerk zit in meer dan 30 steden en is een landelijk dekkend netwerk. In plaatsen waar nog geen fietskoerier afdeling aanwezig is, worden de pakketten per bus op groengas of via DHL geleverd.

Verzenden via DHL/PostNL

Voor pakketen waar nog geen leveringen per fiets mogelijk zijn, maken we gebruik van onze autokoerierpartners PostNL en DHL. Als er een pakket wordt verstuurd, streven DHL/PostNL ernaar het pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen.

Is er niemand thuis is op het moment dat DHL het pakket levert? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van die bezorgcode en je postcode kun je een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren.

Bij PostNL bieden ze het pakket meerdere malen aan en anders wordt het pakket naar een PostNL punt bij u in de buurt gebracht. Daar kun je het pakket ophalen. Ze laten een briefje in de brievenbus achter waarop dit proces wordt uitgelegd. Met deze bon kun je het pakket vervolgens ophalen.

    

Track & Trace

Voor onze verzendingen via het fietskoeriers netwerk ontvang je een Track & Trace code. Deze code ontvang je per mail en je kunt de aflevertijd checken via: de website van fietskoeriers.nl.

Vertraging?

Ondanks dat onze koeriers ernaar streven om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er enige vertraging optreedt. Wanneer dit echter langer dan 3 werkdagen duurt kun je contact met ons opnemen en zoeken wij voor jou uit wat er mis is gegaan.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss