Mystery Quilt BOM 2019, Fenna & Her Little Friends

De BOM Fenna & Her Little Friends is weer beschikbaar. Vanaf januari starten we weer met de verzending. De grootte van elke top is ca. 28 x 35 cm (h x b). De kleurstelling is conform bovenstaand voorbeeld, met klassieke stoffen.

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, Kleefbattist, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen. De in het voorbeeld gebruikte materialen en hun kleuren staan steeds in de beschrijving van die maand vermeld.

Voor maandelijkse verzending kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar (10% korting t.o.v. per maand). Er wordt u in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. De verzendkosten worden automatisch aan de factuur toegevoegd. 

*Verzendkosten op basis van de dan geldende tarieven van Post NL!

Let op: met de inschrijving verplicht u zich de gehele serie van 12 quiltjes te gaan afnemen.

Het pakket met stoffen voor de randen is separaat verkrijgbaar voor uitsluitend deelnemers aan de BOM. Dit pakket komt beschikbaar bij het twaalfde pakket. 

Verzending vindt steeds plaats op de 15e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, dan wordt dit de eerstvolgende werkdag. De nieuwe start is in januari 2020.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss