Mystery Quilt BOM 2018, Love & Friendship

De tweede BOM van Created By Mascha is opnieuw een mystery BOM, maar deze keer van allemaal quiltjes en wordt genoemd Liefde & Vriendschap of - in het Engels - Love & Friendship. De grootte van elke top is 28 x 35 cm (h x b). De kleurstelling in warme klassieke kleuren, zoals ook in bovenstaand voorbeeld voor januari is opgenomen.

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, Kleefbattist, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen.

Voor maandelijkse verzending kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar (10% korting t.o.v. per maand). Er wordt u in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Let op: de verzendkosten worden eraan toegevoegd.

Let op: met de inschrijving verplicht u zich de gehele serie van 12 quiltjes te gaan afnemen.

Het pakket met stoffen voor de randen is separaat verkrijgbaar voor uitsluitend deelnemers aan de BOM. Dit pakket bevat komt beschikbaar bij het twaalfde pakket. 

Verzending vindt steeds plaats op de 15e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, vindt de verzending de eerstvolgende werkdag plaats. De start is in januari 2018.

Gastenboek

  • 13-08-2018 - Onze kleindochter van 12 jaar heeft een superleuk hartenquiltje gemaakt....  lees meer
  • 07-08-2018 - Super snelle levering van de lapjes!
    Bedankt Mascha!
    Vriendelijke groet, Mariette lees meer
  • 04-08-2018 - Goedemorgen
    Ik zoek een quilthanger van 50 cm. Heeft u deze...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Bel logistics
© 2010 - 2018 createdbymascha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel