starten kan op elk moment

BOM 2021 - Love songs - maandbetaling

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 13,50 (inclusief btw)

Deze keuze geeft aan dat u maandelijks will betalen. hieraan worden automatisch de verzendkosten toegevoegd. U hoeft alleen de eerste maand in te schrijven, voor elke volgende maand ontvangt u per e-mail een factuur op de eerste van de maand.

Elke maand een pakketje: de uiteindelijke 12 pakketten (11 blokken en de set voor de buitenranden) vormen een prachtige quilt. Start: 15 januari 2021 met het pakket voor januari (zie afbeelding).

De blokken van deze BOM zijn allemaal hetzelfde formaat hexagon (van ca. 32,5 x 28 cm Het laatste pakket bevat o.a de volledige buitenrand.

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, rocailles, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen.

De inschrijving geldt voor het gehele jaar 2021, dus voor 12 pakketten. De betaling dient te zijn ontvangen voordat verzending plaatsvindt. Verzending vindt plaats op de 15e van elke maand; indien deze dag in het weekend of op een feestdag valt, geschiedt dit de eerstvolgende werkdag.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 createdbymascha | sitemap | rss