starten kan op elk moment

BOM 2022-Bon Appétit - Jaarbetaling Nederland

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 214,80 (inclusief btw)

Deze keuze geeft aan dat u voor het gehele jaar vooruit will betalen en daarmee 10% korting krijgt op de pakketten. Het bedrag is reeds inclusief de maandelijkse verzendkosten voor brievenbuspakketjes binnen Nederland. U ontvangt voor dit product verder geen facturen.

Elke maand een pakketje: de uiteindelijke 12 pakketten (11 blokken en de set voor de buitenranden) vormen een prachtige quilt. Start: 15 januari 2022 met het pakket voor januari (zie afbeelding).

De blokken van deze BOM zijn allemaal hetzelfde formaat rechthoek (van ca. 32 x 28 cm).

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, rocailles, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen.

De inschrijving geldt voor het gehele jaar 2022, dus voor 12 pakketten. De betaling dient te zijn ontvangen voordat de eerste zending plaatsvindt. Verzending vindt plaats op de 15e van elke maand; indien deze dag in het weekend of op een feestdag valt, geschiedt dit de eerstvolgende werkdag.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 createdbymascha | sitemap | rss