Fenna & Her Little Friends, per maand

Artikel 1 van 3
€ 13,00 (inclusief btw)

Elke maand een pakket voor een quiltje; de uiteindelijke 12 blokken kunnen ook gebruikt worden voor een prachtige quilt. Start: 15 januari 2020 met het pakket voor januari. 

De prijs excl. verzendkosten EUR. 12,- per maand gedurende 12 opeenvolgende maanden. Bij ophalen in het atelier worden geen verzendkosten gerekend; je vind de openingstijden elders op deze website.  De factuur voor de volgende maanden wordt u steeds op de eerste van de maand toegestuurd voor het pakket inclusief eventuele verzendkosten. Wil je een andere optie, bijvoorbeeld een jaarfactuur ontvangen of ophaling/verzending eens per twee maanden, plaats dat dan a.u.b. bij de opmerkingen.

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, Kleefbattist, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen.

De inschrijving geldt voor het gehele jaar 2020, dus voor 12 pakketten. De betaling dient te zijn ontvangen voordat het pakketje wordt geleverd. Levering vindt plaats vanaf de 15de van elke maand, of gedurende openingstijden van het atelier. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 createdbymascha | sitemap | rss