Speldenkussen BOM, compleet per jaar, verzending per maand

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 177,00 (inclusief btw)

Elke maand een pakket voor een speldenkussen; de uiteindelijke 12 blokken kunnen ook gebruikt worden voor een prachtige quilt. Start: 8 december 2017 met het pakket voor januari.

De prijs  EUR. 108,- voor een heel jaar. Hier komen de maandelijkse verzendkosten nog bij en bedragen voor Nederland EUR. 2,49 per maand en voor België EUR. 4,20 per maand. Dit wordt bij het totaalbedrag opgeteld, waarna uw maandelijkse leveringen zonder verdere kosten worden verzonden.

De pakketten bevatten alle materialen, knoopjes, borduurgaren en patronen. Exclusief vulling.

Het pakket met stoffen voor de randen is separaat verkrijgbaar voor uitsluitend deelnemers aan de BOM voor slechts EUR. 19,20. Dit pakket bevat alle stoffen (1,2 m x 110 cm) en het patroon wordt gratis toegevoegd. Hiermee is van de speldenkussens de volledige quilt te maken, zoals deze op de volgende pagina is afgebeeld.

De inschrijving is voor het gehele jaar 2018, voor 12 pakketten. De betaling dient te zijn ontvangen voordat de eerste verzending plaatsvindt. Verzending vindt plaats op de achtste van elke maand; indien deze dag in het weekend of op een feestdag valt, vindt de verzending de eerstvolgende werkdag plaats.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 createdbymascha | sitemap | rss