Shoppen tijdens Lockdown

Hoe kun je de komende weken bij ons winkelen?

Het is inmiddels aan vrijwel iedereen bekend, de meeste winkels moeten sluiten tot 14 januari, dus ook ons Atelier in Uden. Gelukkig hebben we alle producten ook in onze webshop geplaatst en die blijft 24/7 geopend.

Als je al online winkelde bij ons, dan verandert er dus niets. We blijven bestellingen zoveel mogelijk dezelfde dag versturen; we zijn echter niet de enigen die dit doen en het kan soms voorkomen dat je pakje wat langer onderweg is.

Wil je snel genieten van je bestelling, dan kun je deze ook komen ophalen. Kies bij betalingen dan de optie "ophalen bij winkelier". Je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten. Zodra je webshop bestelling bij ons binnenkomt, tussen 10:00 en 16:00 uur van maandag t/m zaterdag, dan gaan we aan de slag om je bestelling klaar te maken. Zodra deze klaarstaat, ontvang je een e-mail om deze op te halen.

Je kunt ook telefonisch je bestelling doorgeven; we melden je dan wanneer deze klaar staat om op te halen. Je kunt dan aan de deur betalen.

Alle contactmogelijkheden

Onze service in deze vreemde tijden gaat gewoon verder en we zijn altijd bereid je te helpen bij je zoektocht op onze website. We doen dit met chatten via messenger, berichten op facebook, maar ook foto's uitwisselen en videobellen vinden jullie medequilters vaak heel prettig.

Er is dus heel veel mogelijk. Neem gerust contact op met ons, we helpen je graag!

Email: info@createdbymascha.nl 

Telefoonnummer: 0618333630

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 createdbymascha | sitemap | rss