Speldenkussen BOM

Op de Quilt & Handwerkbeurs in Nieuwegein in november 2016 hebben we onze eerste BOM gepresenteerd voor 2017. Het is een speldenkussen BOM, dus voor elke maand van het jaar. Omdat de speldenkussens allemaal dezelfde afmetingen hebben zou je deze ook in een quilt kunnen verwerken. 

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, DMC borduurgaren, vliesofix) benodigd voor het maken van het quiltje/speldenkussen voor die maand. Enkel de vulling voor het speldenkussen en het gewone naaigaren worden niet meegeleverd.

Voor verzending per maand kan er worden gekozen voor vooruitbetaling per maand of per jaar. Er wordt u in beide gevallen een factuur toegestuurd; de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.

Let op: met de inschrijving verplicht u zich de gehele serie van 12 speldenkussens te gaan afnemen.

Het pakket met stoffen voor de randen is separaat verkrijgbaar voor uitsluitend deelnemers aan de BOM. Dit pakket bevat alle stoffen (1,2 m x 110 cm) en het patroon wordt gratis toegevoegd. Hiermee is van de speldenkussens de volledige quilt te maken.

Verzending vindt steeds plaats op de 8e van elke maand. Indien deze dag in het weekend valt of op een feestdag, vindt de verzending de eerstvolgende werkdag plaats. De start is in december 2017, zodat u mogelijk voor 1 januari het blok voor januari al gereed kunt hebben.

Ook is het mogelijk het pakket in het geheel in een keer te bestellen. Dit geldt voor zowel de speldenkussens als de jaarquilt. Voor deze beide producten betaalt Created By Mascha de verzendkosten naar adressen in de Benelux.

per pagina
 • Speldenkussen BOM, compleet per jaar, verzending ineens
  Speldenkussen BOM, compleet per jaar, verzending ineens

  Elke maand een speldenkussen; de uiteindelijke 12 blokken kunnen ook gebruikt worden voor een prachtige quilt. Alle pakketten worden u in keer toegezonden.

  De pakketten bevatten alle materialen, knoopjes, borduurgaren en…

  € 108,00
 • Jaarquilt 2017
  Jaarquilt 2017

  De speldenkussens van de BOM 2017 kunnen ook worden verwerkt in een prachtige quilt. Het pakket bestaat uit de 12 speldenkussenpakketten en het randenpakket, zodat de gehele quilt in een keer kan worden gemaakt.

  De pakketten…

  € 127,00
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 createdbymascha | sitemap | rss