Mystery Quilt 2020 - Warm but Icy - per maand

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 12,50 (inclusief 21% btw)

Elke maand een pakketje: de uiteindelijke 12 pakketten (11 blokken en de set voor de buitenranden) vormen een prachtige quilt. Start: 15 januari 2020 met het pakket voor januari.

De blokken van deze BOM zijn allemaal verschillend van formaat (zie blokuitleg). Het laatste pakket bevat o.a de volledige buitenrand. Deze laatste zal in verschillende kleurstellingen worden aangeboden. Dit wordt in oktober bekend gemaakt en "live" getoond op de beurzen in Expo Gent (B) en Den Bosch (Brabanthallen) in november 2020 en natuurlijk in het atelier. Wij attenderen je hierop per nieuwsbrief en andere communicatiemiddelen.

Elk pakketje bevat het patroon en alle stofjes en accessoires (belletjes, knoopjes, Vlieseline H250, rocailles, etc.) benodigd voor het maken van de top van het quiltje voor die maand. Tussenvulling en (borduur-) garens worden niet meegeleverd, maar kunnen naar eigen smaak worden gekozen.

De inschrijving geldt voor het gehele jaar 2020, dus voor 12 pakketten. De betaling dient te zijn ontvangen voordat verzending plaatsvindt. Verzending vindt plaats op de 15e van elke maand; indien deze dag in het weekend of op een feestdag valt, geschiedt dit de eerstvolgende werkdag.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 createdbymascha | sitemap | rss